dinsdag 7 februari 2012

Het derde seizoen van Tomtesterom

Vanaf 19 februari op Eén: het derde seizoen van Tomtesterom

Vanaf 19 februari op Eén: het derde seizoen van Tomtesterom

Maandag, 6 februari 2012 - 23u53

In het derde en laatste seizoen van Tomtesterom gaan Tom Waes en zijn ploeg de uitdagingen aan waar ze nooit aan wilden beginnen. Omdat ze onmogelijk waren, absurd of gewoon te gevaarlijk. Tom Waes vliegt met een Boeing, waagt zich aan de zwaarste rotsbeklimming ter wereld en doet er alles aan om hoogbegaafd te worden, vanaf zondag 19 februari acht weken lang op Eén.

Hoeveel kun je leren uit een handleiding? Tijdens de vorige twee seizoenen van Tomtesterom leerde Tom Waes met zijn boekjes wilde paarden temmen, haaien hypnotiseren, een supermarathon lopen … Hij brak zijn neus in een boksring, werd gebeten door diezelfde haaien, vroor bijna dood in een sledehondenrace en stortte neer met een zelfgebouwd vliegtuig. Het leek alsof Tom het maximum uit zijn boekjes had gehaald. Misschien was het wel tijd om ermee te stoppen. Toch waren er ook na dat tweede seizoen nog altijd een paar uitdagingen die Tom niet loslieten. Uitdagingen die altijd onhaalbaar hadden geleken, maar toch bleven knagen. Tom besloot om er voor de laatste keer voor te gaan.

Het was de start van weer een waanzinnig jaar waarin hij samen met klankman Pascal Braeckman en cameraman Nico Surings alles heeft gegeven. Een jaar met spectaculaire hoogtes en pijnlijke laagtes …

Posted via email from iSpot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten