woensdag 29 februari 2012

Nathalie Meskens is Danni Lowinski

vtm werkt aan een nieuwe dramedyreeks met niemand minder dan Nathalie Meskens in de hoofdrol. 'Danni Lowinski' zal in 2012 op het scherm te zien zijn.

Rechtenstudie
Danni Lowinski’ gaat over ex-kapster Danni (vooraan in de dertig), die enkele jaren geleden besloot dat ze meer wou in het leven en zich vol overgave op een studie rechten wierp. Na het behalen van haar diploma wil ze aan de slag als advocate maar wanneer geen enkel advocatenbureau haar ernstig neemt, besluit Danni haar eigen kantoor te openen in een winkelcentrum in haar thuisstad Genk, waar ze juridisch advies biedt aan 1 euro per minuut. Haar ambitie, haar spontane en unieke manier om cases te onderzoeken, haar grote hart en haar eerste successen als advocate bezorgen haar al snel heel wat klanten.

Een harde wereld
‘Danni Lowinski’ toont onze hedendaagse maatschappij zoals ze is: een harde wereld, waarin een groot deel van de bevolking het allesbehalve makkelijk heeft. Maar Danni is er het mooiste bewijs van dat je kunt opklimmen in het leven, zolang je het zelf maar wil.

‘Danni Lowinski’ wordt geproduceerd door Sultan Sushi en de regie is in handen van Christophe Ameye en Gijs Polspoel, die ook geregisseerd hebben voor ‘De Rodenburgs’.  De reeks komt tot stand in samenwerking met de provincie Limburg en de stad Genk.

Opnames in Genk
“Genk wordt wel eens het best bewaarde geheim van Vlaanderen genoemd. Deze reeks is voor onze stad dan ook de ideale manier om de verborgen kwaliteiten en charmes van Genk in de kijker te plaatsen”, zegt Wim Dries, burgemeester van Genk.
 Gedeputeerde voor toerisme Jean-Paul Peuskens ziet ook voor de provincie Limburg voordelen bij de samenwerking: “Limburg is een regio waar diversiteit troef is. Het is niet enkel een groene omgeving waar het fijn is om te vertoeven, maar ook haar gastvrijheid is uniek. Limburg is jong, inventief, onverwacht en gastvrij. Die kenmerken passen bij het hoofdpersonage én bij hoofdrolspeelster Nathalie Meskens en zullen we ook in de serie terugzien.”

Bron: vtm.be

Posted via email from iSpot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten